Gambar mak dating melayu halle berry who is she dating now

Kalau tidur kat Private Island beribu USD satu malam. Nak tengok tak illy ada buat room tour video kot lah korang curious kan?

Total cost untuk bermalam USD 250 consider berpatutan. Kami husband and wife, selesa and happy tidur kat sini.

Saya kesal apabila gambar itu tersebar di waktu saya baru sahaja hendak menempa nama dalam industri, saya anggap ini dugaan dan pasrah dengan apa yang berlaku.

Kata Emma kepada Memang semua itu gambar saya bersama kekasih tetapi gambar itu diambil ketika saya berusia 14 dan 15 tahun.

Saya akui ketika itu saya berkelakuan sebegitu disebabkan culture shocked bila baru saja mengenal dunia.

Cuma Coco Damia sahaja yang betul2 perlu study bab terokai Negara China ni. Ya lah orang2 dari Negara China kebanyakannya tidak fasih berbahasa Inggeris apatah lagi bahasa melayu kan. Kesimpulan paling tepat yang saya boleh buat, walaupun crowd tak se-havoc event2 besar seperti MAHA, Hal Fest dan lain2, tapi yang berhenti di booth Coco Damia merupakan potential buyer, target market dan seterusnya akan jadi buyer.

Interaksi saya sepanjang di Expo pun dah macam bahasa itik dan ayam.

Leave a Reply